torsdag 12. juni 2008

12. juni: murer lagt gulv på bad.

De siste dagene er for vår del gått med til å mure flere lag med glassbyggerstein og å male vegger. Ellers er det lite nytt på den fronten. Dagen idag gikk med til å handle forskalingsblokker til garasjen. Min bedre halvdel (han) ville først hente disse blokkene selv. Med 450 blokker betyr det at vi måtte hatt 9-10 turer med henger, og vi måtte bært alle disse av hengeren. Det vil si at vi måtte ha løftet 12 tonn tilsammen. Nei tror nok jeg dirster meg til heller å betale 2500 kr for frakt....hehe

Ellers har murer vært å lagt membran på gulvet i 2. etg. Idag har han lagt fliser. Syns det begynner å se bra ut. Hadde ikke mulighet til å gå inn på badet, men ser ikke ut som han har kutte opp flisene i mindre deler i dusjen. Trodde det var utrolig vanskelig å lage fall med fliser på 30*60 cm, så jeg håper det blir fall nok...time will show.




3 kommentarer:

Anonym sa...

Stilige gulv fliser dere har på badet. Er de helt blank polerte? Hvilket merke/type er det og hvor mye kostet de for m2?

/RuneRu

Fargebarn sa...

Hei! Koselig at du liker flisene våre. De er kjøpt på Megaflis. Husker ikke helt hva de heter, men de er blankpolerte. De koster 599 kr pr kvm, men vi prutet de ned 150 kr pr kvm :)

Fargebarn sa...

altså kr 450 kr kvadraten