søndag 11. april 2010

Uteområdet

Se her er det jammen skjedd litt. Ikke mye, men litt. Det er tross alt oss det er snakk om her, og da skjer ikke alt i en helomvending. Garasjen begynner også å bli ferdig, men vi mangler garasjeport og dør. Altså vi har det, har bare ikke fått det opp! =) Noen som melder seg frivillig??


I helgen fant jeg ut at vi måtte begynne på uteområdet. Med strålende vær var det en drøm å være ute. Jeg skulle grave en grøft langs kantsteinene for å senere legge kubbesteiner slik at jord og bark ikke renner ned på vegen når vi planter hekk. Såg veldig stakkarslig ut der jeg stod og skulle grave med barnevogn rett ved, knekt spade og knallhard jord som en så vidt klarte å stikke i. Heldigvis holdt en mann på å grave med en liten gravemaskin på nabotomta. Han såg hvor håpløs jeg så ut, og kjørte bort gravemaskina og gravde hele grøfta på 5 min. Jeg smilte fra øre til øre. (liker ikke så godt fysisk arbeid...tjihi) Mannen var på dette tipdspunktet ute for blandt annet å handle spade. Da han kom tilbake var gravemaskin og mann forduftet, og jeg sto der og latet som om jeg hadde gravd hele grøften alene. Ha ha.

Mannen gikk i gang med forskaling til terrassen, og fikk god hjelp fra sin far. Følte vi virkelig fikk gjort mye i går...eller jeg gjorde vel strengt tatt ikke allverden, men det er jo viktig å få satt ting i gang også....så var jeg veldig flink i å velge tidspunkt på å se stakkarslig ut. Hadde nok brukt flere dager på den grøfta ellers ;)


3 kommentarer:

ABE sa...

Så flink du har vært (selv med litt hjelp). Dette blir kjempebra når det er ferdig.

Kaspara sa...

Heisan!
Så herlig og kjærkomment å få gravemaskinhjelp! Tipper mannen din var mektig imponert over sin hardarbeidende og dugelige kone, ha, ha!
Så flinke dere er til å stå på!
Ha en glad vårdag!
Hilsen kaspara

Unknown sa...

شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة تنظيف موكيت بالخبر