lørdag 26. juli 2008

26. juli: Mer egeninnsats og sparkling

Ja da var ting begynt å løsne her. Fikk til slutt tak i en fyr fra Litauen til å sparkle. Veldig dyktig, punktlig og til å stole på. I tillegg var han billig. Kommer nok til å bruke han igjen om det er noe som skal sparkles. Så den siste uken har gått med til å male der han har sparkla og pussa ferdig. Huset kommer seg med en gang en får malt, og det ser mer ferdig ut med en gang. Herlig! Har også fått lagt parkett på loftstua og de to soverommene oppe. Så nå er andre etg. ferdig klar for lister, elektriker og rørlegger. Trappegangen må males ett strøk til. Det samme må trappa ned til kjelleren. Trapperommet i kjelleren må males to strøk og legges gulv, så er alt ferdig. Stort sett iallefall....Trappa skal jo males og beises...blir et drittarbeid, men men. Er glad for nå nærmer det seg innflytting.

Er veldig fornøyd med fargen på den ene veggen på soverommet til gutten vår. Syns det ble bra. Samtidig er vi godt fornøyde med parketten. Syns den ble fin og den var enkel å legge. Det nærmer seg med stormskritt og vi gleder oss for hver dag som vi kommer nærmere innflytting. Men nå skal jeg dra på stranda og ta resten av dagen fri. Alt for varmt å jobbe nå :) 






2 kommentarer:

Unknown sa...

Hei!

Har lest bloggen deres med stor interesse, vi er akkurat i gang med forskaling, så ser litt hva vi har i vente :)

Kunne jeg ha fått tlfnr/navn til han fra Litauen dere fikk til å sparkle? Vi skal liksom gjøre det selv, men jeg gruer meg litt, så greitt å ha noen i bakhånd å ringe til dersom det blir krise. :)

Hilsen husbyggere på Orstad :)

Fargebarn sa...

heisann!
Er litt sløv med å oppdatere bloggen, så kan tenke meg den ikke er så interessant for tiden. Tlf til han fra litauen er: 90988886. Ringer du nr her så kommer du i kontakt med en nordmann som hjelper han siden han ikke snakker så godt engelsk.