tirsdag 23. desember 2008

23 desember 2008: Jul i nytt hus.

Må si det er rart! Første jul i eget hus. En merkelig, men god følelse. Kan ikke si at vi har fått noe særlig julepynt i hus enda, men satser på det tar seg opp etter et par-tre år. Er veldig kresen på julepynten også, så har jeg ikke fått tid til å kikke så mye på det i år. Ja ja, skal se det blir jul fordet. Den største julegaven kommer alikevel etter nyttår. Da skal vi ut å handle nye møbler. Det gleder jeg meg veldig til. Skal bli godt å få en god tv-titter-sofa på loftstua.

Vil bare legge ut litt bilder av hvordan det har blitt nå i det siste. Så ønsker jeg alle en riktig god jul og et godt nytt år!


6 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann:) Snublet over bloggen deres da vi holder på å få fraskilt tomt og er veldig lystne på å bygge hus selv. Så dere hadde havnet under 2,5 mill på ferdig hus og lurer da på hvor stort er dette i gunnflate og hvor mange etasjer? Hvilken husleverandør brukte dere og var dere fornøyd? Det er den prisen vi kunne tenke oss å havne på skjønner du... Ble et par spm her men føler denne byggeprosessen er en jungel;) MVH Randi

Fargebarn sa...

Hei!
Vi havnet nok ikke på 2,5 mill. Er ikke helt ferdig enda med tilfylling av tomt og garasje, så er enda ikke sikker på hvor mye det kommer på. Men det havner nok på nærmere 3 mill. En plass midt på 2,9 havner vi nok på. Grunnflaten er ca 100 kvadrat. Vi har 3. etasjer, men uinnredet kjeller. Vi har brukt Byggmester Røgenes, og kan ikke si vi er helt fornøyde nei. Bare til å spørre..

Anonym sa...

Hei. Veldig fint hus, både utvendig og innvendig.
Hva er det dere har brukt på veggene innvendig, tapet eller malt rett på sponplater? Er huset på mange BRA?

Fargebarn sa...

Innvendig er det sparklet og malte gipsplater. Bra er på ca 250 kvm, men vi har ikke innredet kjelleren enda.

Et puslespill sa...

Heisan!
Så flott hus dere har fått!
Likte veldig godt Kvik kjøkkenet deres! Kan jeg spørre hvor mye det kostet? Vurderer samme kjøkkenet selv..

Fargebarn sa...

kjøkkenet kostet 60.000 kr med benkeplate i eik fra ikea.