torsdag 24. april 2008

24. april: mer gips og litt ventilasjon


Flaggskip av et ventilasjonsanlegg.



Stue

Stue/spisestue

Stue med skyvedører inn til kjøkken.

Her ser dere hullet der de hadde plassert utekranen feil.

Da har de komt enda litt lenger med gipsen. Trodde faktisk dette skulle gå fortere. Men er helt greit det tar litt tid. Får vi tid på oss til å gjøre andre ting. Ellers har rørlegger lagt utekranen på feil plass. De la rørene slik at de gikk gjennom veggen på kjølerommet. Dette går ikke bra, og utekranene måtte derfor flyttes. Resultat: Et hol i kledning, hull i vindsperre, og fuktsperre. Så det blir en litt irritert telefon til rørlegger, der de får se å fiksa opp i feilen ja.
Ventilasjonsaggregatet eller hva det heter, har også komt opp på veggen. Er utrolig irritert på hvorfor de ikke kunne ha dette i det tekniske rommet i kjelleren. Det tar så mye plass og gjør mye ut av seg på et lite vaskerom. Hadde hatt behov for den veggplassen der det henger. Begrunnelsen for hvorfor vi ikke kunne ha det i teknisk rom var at de hadde allerede tegnet inn hvor rørene skulle gå, i tillegg ble det lengre rørstrekk, og det ble mer kasser i taket for å kle rørene inn.
Grrrrr....vet dette kommer til å bli et irritasjonsmoment. Vi føler det tekniske rommet vårt er helt forgjeves, da det er så lite teknisk som kommer inn der. Sånn som ting er nå får vi  ventilasjonsagregat i vaskerommet, sikringsskap i gang i kjeller. Det som kommer på det tekniske rom er varmtvannsbereder og sentralstøvsuger.

Ingen kommentarer: